Kommentarer från åhörare

 

NÅGRA KOMMENTARER FRÅN ÅHÖRARE AV PER HOLKNEKTS FÖRELÄSNINGAR

Vi anlitade Per till vårt eget VIP-event för att locka en bredd av våra kunder.
Han valdes också för erfarenheten av företagande, marknadsföring och mode som tilltalar oss och våra kunder. Samtliga vi pratat med efter eventet var mycket nöjda och gillade Per.Det blev ett perfekt inslag och berörde både känslor och gav konkreta tips.


 

Per bjöd verkligen på sig själv och trollband publiken vid vårt event.

 


 

Vi på North Business Arena, Arvidsjaur är väldigt nöjda med Per Holknekts föreläsning. Ett sådant engagemang och vilja att dela med sig går inte att försvara sig emot. Jag var personligen både förbluffad och mållös efteråt. Utöver själva föreläsningen har också alla kontakter med Per varit väldigt lätta och prestigelösa så jag har känt mig väldigt trygg som anordnare.

 


 

När idag började så var ditt namn för mig bara något som passerat i förbifarten, hade ingen aning om något mer än just bara att namnet fanns. Efter ikväll så är det något helt annat. Jag har varit på säkert 100 föreläsningar genom åren i mitt jobb som säljare, många sorters motivation och framgångssagor. Detta blev min första gång som jag kände att det var äkta och även första gången jag själv velat ge respons på en föreläsning. För att inte tala om det läget när håret reser sig på armen och känslan kommer, ska jag verkligen våga?! Jag satt som en fågelholk hela vägen hem på spårvagnen och folk som såg mig undrade nog om jag sett ett spöke längre fram i vagnen när jag i själva verket satt och tog in föreläsningen som for runt i huvet. Helt enkelt ett stort tack för ikväll!

 


 

Tro mig när jag säger att detta är den bästa föreläsning jag varit på sedan jag började få gå på alla genom jobbet. Om du ska börja ngn ny karriär kan du ta upp kampen med Johan Glans:-).

 


 

Tack för en inspirerande föreläsning idag, men jag vill personligen tacka dig för att du (kanske omedvetet) hjälpt till att ge alla med andra förutsättningar en röst.…..och jag är fortfarande tagen av din föreläsning. Oftast så försvinner den/känslan efter några timmar men den har bestått o jag tänker på dina ord varje dag. Några ”lärdomar” har etsat sig fast o så kommer det nog att förbli ett tag till.

 


 

Tack för en väldigt bra föreläsning på opalen idag. en av de bättre jag har varit på i mitt liv.

 


 

Tack för en helt fantastisk föreläsning och tack för att du signerade min bok, du skrev kämpa alltid o det är precis vad jag gör . Är helt slut känslomässigt, min kille sedan ett o ett halt år sedan och jag har separerat, han skulle varit med idag då han fick detta i present men min bästa väninna följde med. Tina min väninna visste inte vem du var men tyckte det var helt galet bra TACK TACK TACK.

 


 

Blev väldigt berörd av din föreläsning och träffade mig rakt i hjärtat.. Känner mig som en helt ny människa. Fram till du steg upp på scenen var jag riktigt nöjd med dagen. Bra stämning, kontakter, kompisar å allt. Till och med träffat och ätit middag med grundaren till en betabrand. Har följt honom sedan starten och han är en förebild på många sätt när det kommer till e-handel. Så jag tänkte att jag fått ut mycket av dagen och att den, oavsett vad som kommer hända på kvällen, skulle det vara en strålande dag i min bok.Då händer det. Du stiger upp på scenen. På ett personligt mänskligt och skönt sätt. Lovande på alla sätt. Och när du börjar tala blir jag varm i kroppen för du talar till mig. På ett sätt jag inte hört på jag vet inte hur länge. Det du säger går rakt in. Du lockar fram igenkänning, glädje och skratt. Och stundom har jag svårt att svälja ner klumpen i halsen och blinka bort tårarna. Efter att du avslutat känner jag att jag är tom inombords. Att jag faktiskt på riktigt måste ta den tiden som jag skulle gjort i vintras. Sätta mig ner och justera min vardag. Ta beslut. Jag är en bit på väg men ingalunda klar. Dina 45 minuter på scenen idag kommer helt klart påverka mig för en lång tid framåt. Det gör mig verkligen glad och varm. Ett riktigt stort och varmt tack Per.

 


 

Kära Per, tack för ikväll. Du ger av dig själv på ett oerhört inspirerande och varmt sätt. Du fick oss att känna oss som OS-medaljörer över vårt eget liv ikväll.

 


 

Vill skicka ett stort tack för en inspirerande föreläsning i Göteborg i onsdags. Uppskattar ärligheten och känsloyttringarna i kombination med hockey-anekdoter och inspirerande pepp! Den kombinationen landade rätt hos mig iallafall!

 


 

Tack för en bra föreläsning igår. Du hade gärna fått fortsätta ett par timmar. Tack.

 


 

Hej Per. Tack återigen för allt ditt. Ungdomarna kommer leva på detta länge och även jag. Det du förmedlar gör verkligen skillnad, och många av ungdomarna, som först inte ville gå, är idag av en helt annan inställning till sig själva, tack vare dig. Jag hoppas och tror jag bokar dig snart igen, för jag känner, precis som ungdomarna, att alla behöver höra ditt budskap! Mina intryck av dig blev inte sämre sedan vi träffades, och du har säkert ingjutit hopp om bättring hos många, som tror att allt är kört, bara genom att berätta om din brokiga väg! Tack för att du finns, Du är värd all den framgång du skaffat dig!

 


 

TACK för att vi får dela din berättelse. Jag var på ditt föredrag ikväll och du berör med din otroliga närvaro och äkthet. Som du sa, jag kom hem och känner mig stolt över det jag har och delar med mig av värmen du spred ikväll. Jag lyssnade på dig på Nike Conventet i vintras och jag lovar – det var lika intressant och givande denna gång – TACK.

 


 

Hej Per! Tack för en fantastisk föreläsning, kände igen mig mycket i din story. Du ger mig hopp om framtiden och det är jag tacksam över. Glad att jag fick ta del av dina råd om att vårda de jag har runtomkring mig. med positiv livssyn och att se lösningen i problemen istället för att fastna i dem. Ha det så bra.

 


 

Hej Per! Var på din föreläsning igår och vill tacka för att du så öppenhjärtligt delade med dig av dina erfarenheter. Har skrivit ner saker som jag direkt kan överföra och nu tar med mig in i mitt liv. Är en idérik människa och har sen något år valt att tillåta mig att vara mer av den jag är. Höll på att kvävas när den delen av mig inte fick komma ut, den är inte lätt att leva med men alternativet var också omöjligt. Du fick mig att förstå att jag nu måste ta ytterligare ett steg i den riktningen. Energin är i rörelse och nu skall jag vara rädd om det jag har och hänga kvar. Har bland annat en ny och spännande idé om design av en smyckeskollektion som kan bli hur stor som helst och är nu vilsen i att komma vidare med den. Hur du några tips på hur jag kan ta mig vidare och vem som kan vara intresserad av en sån idé tar jag tacksamt även emot den typen av vägledning och kunskap. Hur som helst vill jag tacka och önskar dig hjärtligt lycka till med allt du tar dig för, vi behöver förebilder som dig.

 


 

Hej Per! Jag var på din föreläsning ikvällJag är grymt imponerad av dig och vad du gjort med ditt liv! Tack för ditt generösa, inspirerande och berörande sätt! Jag har en inredningsbutik i Boden som heter Hemma hos MOLLY och jag känner och har alltid känt precis som du ”jag kan ingenting, men jag gör det ändå”! Inget dravel och svammel i din föreläsning, det gillar jag! Jag tror också på dig = )

 


 

Tack för en bra föreläsning ikväll. Glad över budskap som är stärkande; att vara sig själv och våga sticka ut, att göra något av sina idéer, att ge med hjärtat & att lita på sin intuition.

 


 

Hej Per, tack för din gripande berättelse den tog tag i mig. Jag hade gärna velat prata lite mer med dig och dela med mig av min historia, för det kändes som om vi hade lite gemensamt. Vet inte om du läst mitt inlägg, men jag hoppas det är OK & att det finns en chans att träffas någon mer gång…

 


 

Jag var på din föreläsning ikväll och blev helt tagen av det du berättade. Din idérikedom är en aldrig sinande källa och du är en sån inspiration för oss som tvivlar på oss själva. En undran jag har är dock: varför skriver du inte en bok om det du berättar för föredragen så man kan ta sig till de visdomsord du kommer med när man bäst känner att man behöver dem? Tack ännu en gång för en underbar föreläsning!

 


 

Hej Per! Var på ditt föredrag idag och måste säga att din presentation var något av det bästa jag varit med om. Jag har varit företagare i 20 år i några olika företag och har varit på många föreläsningar men ditt var något alldeles speciellt och det handlade mycket om ditt sätt att framföra det samt att det var intressanta berättelser.

 


 

Lyssnade på dig för lite sen och måste säga att din berättelse väckte många tankar och funderingar. Var en fantastisk närvaro i din berättelse blev liksom en stark människa möter människa känsla över det.

 


 

Hej Per! Ville bara med dessa ord tacka dig för din föreläsning. Jag fick mycket energi av dig och ser att även jag kan göra något mer av mig och mitt livJag lever efter filosofin att ingen är mer värd än du och att endast du kan se ditt eget värde. Varför leva begränsad, när man kan leva fullt ut. Är en människa med ett hjärta i kroppen som möter människor med respekt och ärlighet, kung som uteliggare. För mig sitter inte respekten på ”titeln” utan människan.

 


 

Tack för ett fantastiskt framträdande. Blev verkligt imponerad och inspirerad – nu ska det agnas krokar!!

 


 

Tack för en obeskrivligt bra föreläsning idag!! Mitt i prick både i hjärtat och business-hjärnan!!!

 


 

Jag måste bara säga TACK för en jävla bra föreläsning! och TACK för du gett mig gnistan till min drivkraft tillbaka.

 


 

Vill tacka för en helt underbar föreläsning igår. Det kändes verkligen ÄKTA. Tusen tack!

 


 

Hej Per. På tåg hem efter att ha varit på din dragning. Kände jag ville kommunicera hur inspirerande och givande det var det du berättade – och hur. Stort tack!

 


 

Tusen tack för otroligt inspirerande å rörande föreläsning idag! Ska hem å tuta i mina barn lite livs-mantran: tro på dej själv, det gör inget om du inte är bäst bara du gör det på ditt sätt! Å make things happen- ingen annan kommer göra det åt dej (läs: slut på curlandet!). Ha det fantastiskt! Å hoppas jag får äran att lyssna på dig igen nån gång!

 


 

Hej! Jag vill bara tacka dig för ett jätte bra föredrag som du hade igår på mitt jobb!! Som du sa enkla ord och saker men ack så viktiga!!Återigen stort tack!

 


 

Tack igen! Jag tänker på och inspireras av din föreläsning nästan varje dag! varma hälsningar.

 


 

Tack för det uppriktiga och inspirerande föredraget idag! Du hade en publik som behövde höra att man inte ska satsa på att nå toppen till vilket pris som helst. Alla var tagna av din ärlighet och imponerade av din historia. Jag är inte det minsta entreprenöriell men blev ändå sugen på att påbörja egna projekt:).

 


 

Tjena Per! Jag skulle bara vilja tacka dig för ditt fantastiska tal hos oss. Jag har aldrig lyssnat på en talare som visat mer öppenhet och ärlighet än du gjorde. Vi har pratat mycket om ditt tal efteråt och vi blev alla väldigt gripna av både dig som person och det du sa!

 


 

Tack tack fina fina du, även jag fick ”ståpäls” utav dina ord och tårar i ögonen. Förstår att jag är på rätt väg. Med orden att jag tror på människan. Med det jag erfarit under veckan så blev du pricken över i-et.

 


 

Hej Per! Vill bara säga att jag tycker din föreläsning igår var väldigt bra, du pratade direkt ur hjärtat och bättre än så kan det inte bli! Jag har hört många här på jobbet idag prata om hur bra du var och hur intressant det var att lyssna på dig. Väldigt inspirerande! Ha det fint och lycka till med allt du gör i livet.

 


 

Tack för lysande, inspirerande och rörande livsberättelse idag här!

 


 

Hej! Vill tacka dig för en otroligt inspirerande föreläsning, satt i bilen och grät på väg hem! Hoppas att våra liv kan korsas igen någon gång i framtiden! Hälsningar.

 


 

Hej Per, Jag är en av de lärare som lyssnade till ditt föredrag i förmiddags. Då vi var tvungna att snällt sitta kvar för nästa föreläsning hann jag inte komma fram personligen. (då blev detta alternativet, eller vänta 15-20 år kanske!) Jag ville bara tacka dig då du inte bara inspirerade, motiverade och berörde mig utan även gav mig många tankeställare, insikter och lärdomar. Du gav mig något på samtliga plan av den jag är; lärare, vän, fru, mamma och medmänniska. Jag berördes väldigt av din tanke kring att värdera och förvalta det man har. Jag har i nuläget en väldigt rik inventarielista som man ibland tar för givet…

 


 

Tack för att vi fick ta del av din sanning idag. Vi kommer att ta med oss den i vårt entreprenöriella arbete med våra elever. Jag vill på detta sätt tacka för din underbara start på kursen i Entreprenöriellt lärande, igår tisdag 8/5. Du äger verkligen förmågan att göra skillnad. Och jag är säker på att din mor log där i sin himmel, kände sig både grymt imponerad och stolt över allt det vackra du förmedlade. Själv blev jag fullständigt swept away….en känsla jag älskar! Så jag skrev ett blogginlägg om dig och liknande dig vid en vattenspridare.

 


 

Tack för en mycket bra föreläsning, den berörde och kickade igång mig.

 


 

Ville bara framföra att det var en fantastisk kväll i torsdags, när du berättade om ditt liv! Det fick mig att fatta ett livsavgörande beslut i mitt liv!

 


 

Jag måste verkligen säga att din föreläsning förändrade min syn på livet. Jag blev mycket mer motiverad och tänker starta ett eget klädföretag i framtiden. Tack vare dig och dina inspirerande ord så har jag verkligen fått motivation att starta ett klädföretag!

 


 

Hej, ville bara säga tack för ditt fantastiska föredrag idag. Mycket inspirerande och berörande. Hoppas du hann i tid till konserten och att det blev en trevlig kväll.

 


 

Hej per! Jag satt i publiken igår. Jag ville bara tacka dig för igår! Du gav mig mycket att fundera på. Jag fick inspiration i mitt företagande samtidigt som jag känner tacksamhet för allt jag har. Tack för all din värme!

 


 

Ville bara säga att du är en så bra människa. Läste om ditt framträdande och hela jag blev glad. Du är så inspirerande och viktig för många. Tack! Cecilia

 


 

Hej Per! Igår satt jag i publiken och lyssnade på din föreläsning. Du var helt fantastisk och berörde mig djupt så jag kände att jag ville tala om det för dig. Det krävs mycket mod och jag beundrar dig för det. Det kändes ärligt och äkta och jag önskar att fler vågade visa känslor såsom du gjorde. Tack! Din föreläsning gav mig väldigt mycket.

 


 

Jag hade den stora glädjen att lyssna på dig i fredags. Tror inte att du lämnade någon oberörd med ditt modiga och självutlämnande tal. Stort tack för att du delar med dig! Önskar dig all lycka!

 


 

Tack Per Värme sorg glädje hopp insikt o kärlek förmedlades o stannade kvar inom mig o oss när jag o mina vänner traskade hemåt efter en underbar kväll. Ljus kärlek o styrka på din väg<3

 


 

Gripande och suveränt igår!! Jag var på eventet igår och jag kan inte påstå att jag såg fram emot att höra vad du hade att säga men ditt mod och hjärtliga samtal berörde mig och gav mig otroligt mycket! Det var inga bortförklaringar utan raka puckar precis som jag gillar det. Jag lever med en man som har svårt att visa känslor och av den anledningen trasslade in sig och vår relation i ett porrberoende. Han är frisk nu men såklart finns rädslorna för att han ska trilla dit precis som du gjorde. Jag antecknade mycket när du pratade och ska återberätta för min man, han behöver dina ord! Tack! Jag gillar inte det du gjort men hos mig har du förändrats och som sagt gett mig mycket. Alla är värda en andra och tredje chans men man får kämpa för ny tillit och varje kamp vinner man i slutändan oavsett hur det slutar.

 


 

Hej PerJag lyssnade på din föreläsning i morse. Tack för att du orkade och ville stå där på scenen och ge oss en bit av din fantastiska energi. En sak ville jag säga till dig. Allt du behöver finns inom dig. Tack igen.

 


 

Tack för en stund som verkligen berörde! Din berättelse kändes ärlig och seriös.

 


 

Hej! Vad modig du var igår och vilken respekt jag hyser för dig som är så ärlig och ödmjuk med hur du kämpar. Jag önskar dig lycka till med allt! SophiePS Hade velat gå fram och säga detta till dig personligen men vågade inte… ”vem är jag liksom”.

 


 

Hej Per, jag vill tacka för en riktigt bra föreläsning igår. Tänk att det finns människor med sådan fantastisk livserfarenhet som du.

 


 

Hej Per! lyssnade på din underbara självutlämnande föreläsning igår. Du sa att du inte kan någonting – men en sak kan du: beröra människor med din historia! Tack för sparken i röven jag fickMÅNGA kloka ord/råd fick jag med mig efter igår.

 


 

Hej per, var på din föreläsning på måbradagen. Vill bara säga att du är fantastisk!

 


 

Tack för mycket tänkvärt i dag!

 


 

Tack för en fantastisk föreläsning tidigare idag.

 


 

Tack för en jätteinspirerande föreläsning igår!

 


 

Tack för ännu en grym föreläsning! Du säger så mkt som berör och inspirerar! Det är få som vågar vara så ärliga, utlämnande och bjuder så på sig själva! You rock.

 


 

Tack Per! Du inspirerade och gav energi i dag jävligt bra! Hade kunnat sitta länge och lyssnat på dig.

 


 

Vill tacka för en fantastisk föreläsning å ditt fina bemötande.

 


 

Tack för ett fantastiskt föredrag i kväll! Massor av energi och härliga visdomsord som jag ska dela med mig utav!

 


 

Hej, var på din föreläsning i går och du var en inspirationskälla måste jag säga. Det som fastnade mest var nog att så sina små frön men kanske mest av allt uppskatta dem man har runtomkring sig och inte vara rädd för att ge beröm och få dom att växa i sig själva. Kort och gott, din föreläsning gjorde mig glad och vill passa på att göra dig glad, du var fantastisk att lyssna på, du gick rakt in i mitt hjärta.

 


 

Efter dagens föredrag vill jag bara tacka för den varma känsla detta gav mig. Helt fantastiskt att lyssna på en inspirerande person som du, som talar utan ett strikt manus med tillhörande yberproffsig power point, samt vågar ta av sig den där ”jag måste framstå som så d—-a bra masken” och bara vara en riktigt äkta människa. Vad mycket enklare det skulle vara om fler var som du.

 


 

GodkvällDu är ju helt otroligt inspirerande och vilken underbar personlighet. Inser att jag måste våga mer. Du blir antagligen överöst med meddelanden och kanske inte ens läser detta, men jag provar ändå.

 


 

Vilken glädje det var att få lyssna på dig idag. Kommer att berätta för mina tonåringar ikväll att dom är outbytbara. Stor tack!

 


 

Tack för en fantastiskt fascinerande, fin och inspirerande föreläsning ikväll!

 


 

Hej per, vill bara tacka för en enormt fin föreläsning igår, den berörde mig mer än jag någonsin kunnat tro och jag känner så väl igen mig i mycket av det du så vill med det säga stort tack att du tog dig tid att komma och dela med dig. Jag har lyssnat på dig ett par gånger och har blivit både imponerad och inspirerad, som säkert många andra. Gillar din ärlighet, transparens o humor.

 


 

Hej Per! Vi blev väldigt peppade och inspirerade av de du sa i dag. Jag tänkte bara tacka för en inspirerande föreläsning tidigare i veckan. Tack vare dig ska jag och en polare ta steget och testa den affärside som vi har filat på i cirka 6 månader.

 


 

Varmt TACK, fin hjälp och uppmärksamhet; Ditt anförande fängslade.

 


 

Var på din föreläsning idag, helt fantastiskt! Har även läst din bok, bra den också, men din föreläsarstil berör.

 


 

Fortfarande helt tagen av din pratstund idag! Så mycket tankar, så många gånger tårarna kom, ståpälsen, skratten, medkänslan, värmen, peptalket och sist men inte minst – kramen! TACK!

 


 

Tack Per för att du visade att du inte är mer än människa, nervositet o annat. Intrycket du gjorde var ett helt annat än jag hade när jag kom. Positiv energi! Tack!

 


 

God morgon Per! Tack för en fantastisk kväll igår. Vill iaf tacka för en kärleksfull föreläsning. Jag vågade mig fram i slutet å kväkte ur mig att jag tackade för att du lyfte ’oss socionomer’ till ngt högre än vi vanligtvis symboliseras som. Tusen tack för en inspirerande afton!!

 


 

TACK för en inspirerande föreläsning idag!!

 


 

Hi Per, Hope, you’re fine! Last week I had the privilege to hear your presentation. It was amazing. I just wanted to say you inspired me. Thank you for sharing your life with us.

 


 

Inspirerande föreläsning – Tack

 


 

Tack för idag. Varma ord från en varm man.

 


 

Vill skicka ett litet tack för ikväll. Ditt framträdande kändes personligt och uppriktigt, och gav en bra magkänsla. Det var en kompis som är egenföretagare som undrade om jag ville med. Jag trodde att det skulle bli mer riktat mot entreprenörskap/företagande a’la Holknekt så det var en positiv överraskning att det istället var entreprenören/personen Per som var ämnet. Jag inser att man kan välja vilket fokus man föredrar och att det kan tolkas på olika vis men för mig var det människan och känslorna som lyste klarast och jag tycker att det är oerhört modigt av dig att bjuda på det. Tack för det! Som så många andra har jag skapat min bild av dig utifrån löpsedlar och sensationspress så det var fint att få en annan vinkel. Jag tycker att du verkar sympatisk, och att du generöst delar med dig av en massa jävlaranamma och ett stort hjärta.

 


 

Hej PerJag vill tacka dig för att du förgyllda mina juvelers liv under gårdagens föreläsning. Eleverna var enormt hedrade över att få ha träffat dig och jag är lycklig över att de tog chansen.

 


Ville gärna ge dig en kram och säga tack för din historia, din öppenhet och inte minst ditt mod, men det var kö. Hälsade iofs på dig i trappan när jag kom. Hur som, du dök upp i ett intressant skede i mitt liv och jag ska nog så några frön tror jag…Skulle kunna bli hur långrandig som helst (men förmodligen kommer du inte läsa detta. Finns ju lite annat att hänga fingrarna i för dig men ville att du skulle veta). Hur som; du är skiiiiiitsöt när du ler, snygg och sexy som fan!!!

 


 

Var på din föreläsning ikväll och vill bara säga ett stort tack! Jag hoppas många fler kommer få höra den och beröras lika djupt som jag gjorde!

 


 

Tack för en intressant och underhållande föreläsning igår. Du berör verkligen och är grymt snygg när du ler. Tack för några underhållande och tänkvärda timmar.

 


 

Hej! Jag var på din suveräna föreläsning ikväll. Tackade dig efteråt för en bra föreläsning. Men det handslaget & kramen inte kunde berätta var djupet som din historia gav mig. Att få lyssna på någon som har vad jag brukar säga (hittar oxå på egna ord ) en snabb hjärna var verkligen befriande på något sätt.

 


 

Tack för givande föreläsning och goda råd.

 


 

Min största förebild. Önskar jag hade din motivation.

 


 

Underbara Per… Jag har lyssnat på dig ikväll, och dina föredrag är alltid så inspirerande.

 


 

Lyssnade på din föreläsning och det vara bara så bra. Sedan satt jag på ett möte i fredags och kände mig så där dum. Så där som att alla är smartare än mig. Då tänkte jag på det du sa och konstaterade att jag nog ändå inte är så jävla dum som jag oftast tror.
Så tack. Du gör skillnad.

 


 

Tack för att jag fick chansen att lyssna på dig idag!!! Mycket inspirerande. You Rock…

 


 

Fantastisk föreläsning! Tacksam för dina ord. Blew my mind! Tack!

 


 

Hej, tack för idag och tack för kramen! Jag är helt vimmelkantig efter ditt framträdande. Sitter i bilen och undrar vad som hände. Önskar att jag hade kunnat ge dig samma känsla av kontakt som du gav mig. Jag vet inte hur men jag fick en sån känsla av att jag vill vara med och göra skillnad med dig på något sätt. Jag tar chansen…

 


 

Tack för idag, fint föredrag! Förstår varför du är så framgångsrik, oavsett vad du gör!

 


 

… du var bara så bra idag, tack för väl formulerade tankar… snyggo

 


 

Hej Per, även idag var du lysande! Gör du någon gång föreläsningar som riktar sig till barn och ungdomar?

 


 

Hej. Tack för att du delar med så avskalat av din verklighet, nyttigt, intressant och viktigt.

 


 

Jag vill tacka dig för en givande föreläsning idag. Det var väldigt känslosamt och jag fällde några tårar. Alla människor är vackra när de ler. Du sa många viktiga saker som jag tror unga skulle ha nytta av att höra. Du var öppen, spontan och rolig. Och super! Och talade som en riktig människa. Jag hoppas du får njuta av dina framfångar.

 


 

Så tacksam att människor som du finns Per, unika, avslappnade och inspirerande. Så underbart att sitta i en publik och få ta del av hur du i all enkelhet berör och påverkar. Önskar att min livssituation kunde göra så att jag av en slump kunde jag träffa dig, enskild och off scene.

 


 

TACK! Ja du Per vilken härlig start på morgonen du gav mig och mina kollegor… TACK för inspiration och själslyft!

 


 

Tusen tack för en inspirerande föreläsning! Kramade om dig efter inspirerande föreläsning idag men hade ont om ord.

 


 

Tack för en inspirerande föreläsning idag, fick en energikick! Lycka till i livet!

 


 

Sådana som du ger mig hopp om mänskligheten.

 


 

Tack än en gång för ett fantastiskt föredrag. Aldrig träffat någon som kan skapa så mycket av ett frö, att inte begränsa sig och se hindren!

 


 

Hej Per! Grym föreläsning ikväll! Värmde o berörde mig. Kommer ta med mig mycket av det du berättade, himla fint.

 


 

Tack för en fantastisk föreläsning ikväll! Så inspirerande & tänkvärt. Vårda det man har, våga satsa och ge mer här i livet! Tack..

 


 

Tack för en fantastisk föreläsning igår. Åkte hem och lade upp en ”actionplan” för glömda idéer, övergivna affärsidéer och försakade drömmar. Stort tack för inspirationen, kan du så kan väl jag!

 


 

Fick det här av en kompis som var där. Såå himla bra! Hälsa honom det, att hans öppenhet och charmiga blygsamhet/nervositet gjorde det till bästa föredraget på länge!! Mycket bra! Humor, lite tårar och MYCKET eftertänksamhet.

 


 

Hej Per, Vill gärna tacka dig för att du så ödmjukt tog emot eleverna från mitt Marknadsteam i Karlstad här i måndags. Samtliga var ytterst tagna av din föreläsning och jag är tacksam för att de tog chansen att lyssna på dig.